//Onderdelen Aixam
Onderdelen Aixam 2017-07-22T14:44:51+00:00

Aixam onderdelen

De webshop aixam-onderdelen.nl is een initiatief van de officiële importeur van Aixam en haar netwerk van gespecialiseerde dealers in Nederland, waaronder Mobiliteitsbedrijf Brandon Zevenaar. Aixam is al 30 jaar Europees marktleider in brommobielen en heeft kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel staan.

Heeft u als particulier of garagist Aixam onderdelen nodig? Bestel dan eenvoudig uw onderdelen in onze uitgebreide webshop. U kunt zoeken op model, op onderdelengroep of zelfs op chassisnummer en vindt zo eenvoudig de juiste onderdelen. Heeft u toch vragen of advies nodig, dan kunnen wij u dat geven.

Een bestelling kan verzonden worden, maar afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Gebruik van originele Aixam onderdelen geeft de hoogste kwaliteit en veiligheid aan uw Aixam brommobiel en zorgt voor het hoogste rijcomfort en zekerheid. Alle op de website van aixam-onderdelen.nl getoonde onderdelen zijn gecertificeerd en voldoen hiermee aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van de Europese Gemeenschap.

De merken Mega multitruck, Aixam Pro D-truck en Minauto worden vertegenwoordigd door de importeur van Aixam en haar netwerk. Onderdelen van deze merken zijn nog maar beperkt opgenomen in deze webshop, maar zijn wel te bestellen via Mobiliteitsbedrijf Brandon Zevenaar.

Aixam onderdelen