/Elektrische scooters
Elektrische scooters 2017-08-04T12:42:00+00:00

Elektrische scooters

Emco e-scooters uit Duitsland

De elektrische scooters van Emco komen oorspronkelijk uit Duitsland. Zij zijn marktleider in elektrische scooters in Duitsland. Emco e-scooters zijn op het gebied van toekomstbestendige elektrische mobiliteit al snel in de kopgroep van deze ontwikkeling terechtgekomen.

“Wij maken elektromobiliteit geschikt voor dagelijks gebruik en zorgen tegelijkertijd voor optimaal rijplezier!”

Emco Delivery

Sneller accelereren

Op weg: met een hoog koppel en snelle acceleratie voor puur rijplezier. En waar gaan we vandaag heen?

Actieradius tot 130 km!

Voor jouw Emco e-scooter kun je kiezen uit een 28 Ah en een 37 Ah accu. Met een tweede accu heb je in alle gevallen een dubbel zo grote actieradius. Bij twee 37 Ah accu’s zijn dat tot 130 km zonder tussentijds opladen.

Meer over de actieradius
Het assortiment elektrische scooters
Vraag een proefrit aan

Overal opladen

Je kunt jouw Emco elektrische scooter in slechts twee uur opladen aan ieder normaal 2330 V-stopcontact. Zodat je gewoon snel weer op weg kan.

Heel puur van de natuur genieten!

Jouw Emco elektrische scooter is niet alleen op maximaal vermogen en betrouwbaarheid afgestemd. Je bent hiermee ook absoluut emissie- en geurloos, fluisterstil en milieuvriendelijk onderweg. Zonder benzine, dus ook zonder benzinevlekken en zonder extra olie.

emco accu
Kosten e-scooter

Al rijdend besparen!

100 km met jouw Emco elektrische scooter kost minder dan 1 euro. Dat is minder dan een kop koffie op een terrasje! Waar je nu nog vaker heen kunt rijden, omdat de kosten  voor je onderhoudsarme, belastingvrije, milieuvriendelijke elektrische scooter zo laag uitvallen.

Controller 1.0 of 2.0

Nu optioneel: individuele instellingen via smartphone app.

Met de Controller 2.0 kunnen onder andere verschillende rijmodussen worden ingesteld. Bovendien is hij uitgerust met een dag- en totaal kilometerteller en een weergave van stroom-, spannings- en vermogensniveau.

emco controller
Het assortiment elektrische scooters
Vraag een proefrit aan
emco retro
emco classic
emco classic
emco delivery