//Nieuwe Aixam-kubota motor

Een nieuwe Kubota motor

Aixam en Kubota presenteren een nieuwe motor die voldoet aan de EURO 4 normen!

De samenwerking tussen Aixam en Kubota heeft een belangrijke nieuwe fase bereikt, door het montoren van meer dan 250000 Kubota motoren. Het ontwerp van deze nieuwe motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Efficiënt en dynamischer, dat zijn de kernwoorden van deze nieuwste generatie motoren. Zij geven een nieuwe dimensie aan het rijplezier. Rijden is nu nog leuker geworden, dankzij het toegenomen vermogen. De belangrijkste karaktereigenschap van Kubota motoren is zijn betrouwbaarheid in alle omstandigheden.

Op de Premium modellen, GTO en GTi, is de motor omhuld door een hoogwaardige motorgeluidsisolatie die een groter akoestisch comfort biedt.

De radiateur en de elektrisch aangedreven ventilator zijn verplaatst naar de voorkant. De prestaties van de verwarming en de binnen temperatuur zijn geoptimaliseerd voor een hoger comfort.

Aixam draagt bij aan uw rijcomfort

Minimaal motorgeluid, gewaardeerde rust.

De montage van de uitrusting, de materiaalkeuze, de geluidsisolatie passagiersruimte en de motorgeluidsisolatie maken dat de geluidsdruk is gecontroleerd en daardoor het rijcomfort verhoogt.

Geluidscomfort en efficiënt rijden.

De hoge kwaliteit geluidsisolatie onder de motorkap* in combinatie met de elektrisch gecontroleerde radiateur en ventilator dragen bij aan een beduidende afname van het totale geluidsniveau.

*type geluidsisolatie afhankelijk van uitvoering.

By | 2017-06-07T08:59:38+00:00 januari 24th, 2017|Aixam brommobielen|0 Comments