///Nieuwe Peugeot 5008 SUV
Nieuwe Peugeot 5008 SUV 2017-08-18T11:33:59+00:00

Nieuwe Peugeot 5008 SUV

Verkrijgbaar vanaf € 33.210,-

Brochure aanvragen
Proefrit maken
Offerte aanvragen

Welkom in de nieuwe dimensie van de PEUGEOT 5008 SUV. De elegant gelijnde nieuwe PEUGEOT 5008 is een krachtige en geraffineerde hightech SUV die unieke rijsensaties en gebruiksmogelijkheden biedt.

Een SUV met een nieuwe dimensie

De ontdekking van een nieuwe dimensie

Krachtige, gestrekte lijnen. Het design van de nieuwe Peugeot 5008 SUV maakt direct indruk. Het imposante voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het in Black Diamondi uitgevoerde dak en de grille met verchroomde lamellen.

Een nieuwe kijk op vrijheid

In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldak*. Neem plaats op de stoel met multipoint-massagefunctie*, geef de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify* en geniet van het Focal®-hifisysteem*.

*Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar

Unieke rijsensaties

Intiütief en ergonomisch

Geniet van de digitale, connectieve en personaliseerbare hightech omgeving van de unieke PEUGEOT i-Cockpit®. Ervaar hoe prettig het met nerfleder beklede compacte stuurwiel in de hand ligt en ontdek dat de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV zich qua wegligging en geluidscomfort kan meten met de beste reisauto’s. Een unieke rijbeleving die nog verder wordt versterkt door de Grip Controli en rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

Nog meer gebruiksmogelijkheden

Veelzijdig en avontuurlijk

Of u nu met veel passagiers (tot wel 7 inzittenden) op pad gaat of de grote bagageruimte wilt gebruiken, u kunt het interieur van de PEUGEOT 5008 SUV volledig naar uw wensen indelen. Kies voor het in de bagageruimte in te bouwen DockStation en de e-Bike eF01. Met deze elektrische fiets kunt u de laatste kilometers tot uw bestemming afleggen zodat u nog mobieler bent.

Duurzaam rijplezier

Voor nog meer veiligheid en rijplezier is het ontwerp van de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV geoptimaliseerd. Dit uit zich met name in het lagere gewicht van het onderstel, de carrosserie en de uitrusting. In combinatie met de sterke BlueHDi-, PureTech- en THP-motoren en de automatische transmissie EAT6 is de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV de eerste van een nieuwe generatie efficiëntere SUV’s.

Robin Brandon

Tel: 0316-331155
E-mail: r.brandon@brandon.nl

Marcel Mounoury

Tel: 0316-331155
E-mail: m.mounoury@brandon.nl

Plan een proefrit in
Neem contact met ons op