//Onderhoud auto
Onderhoud auto 2017-07-22T13:56:02+00:00

Onderhoud voor uw voertuig bij Mobiliteitsbedrijf Brandon

Wanneer u uw voertuig bij Mobiliteitsbedrijf Brandon laat controleren en repareren, bent u altijd verzekerd van de juiste onderdelen, vakkennis van onze medewerkers en scherpe prijzen. Houdt uw Peugeot in optimale conditie met de vastgestelde onderhoudsbeurten van Peugeot NL.

Onderhoud hoeft niet duur te zijn, ook niet bij de dealer!
Mobiliteitsbedrijf Brandon maakt gebruik van de vaste pakketprijzen van Peugeot NL waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

U kunt direct een afspraak maken in onze werkplaats.

Wilt u graag meer info ontvangen: neem dan contact met ons op.

Onderhoudsprijzen

107, 108, 208 met 3-cilinder motor Vanaf € 149,-
Auto’s met fabricagedatum vóór 01-07-2012 Vanaf € 201,-
Auto’s met fabricagedatum na 01-07-2012 Vanaf € 182,50
Bipper en Boxer Vanaf € 201,-
208 behalve 3-cilinder uitvoering Vanaf € 182,50
Het voordelig alternatief Vanaf € 99
Plan hier een afspraak

Wat is het nut van elk jaar onderhoud?

Elk jaar naar de werkplaats betekent dat de bezoeken dichter bij elkaar komen te liggen en dat reparaties die moeten worden uitgevoerd in een vroeg stadium plaatsvinden. Dit beperkt de kosten voor u. Het periodiek onderhoud is niet alleen het vervangen van het oliefilter en verversen van de motorolie.

Het is een complete inspectie van uw auto, waaronder een diagnose van de elektrische en elektronische systemen. De auto wordt vaker gecontroleerd en er bestaat minder risico dat een onderdeel dat vervangen had moeten worden niet vervangen wordt en er een sneeuwbaleffect plaatsvindt doordat ook andere onderdelen aangetast worden.

De software van de elektronica in de auto kan vaker worden geüpdatet en u kunt ervan verzekerd zijn dat u steeds over de meest recente versie beschikt, waardoor u de mogelijkheden van uw auto optimaal kunt benutten.