//QWIC TMN7.2 HS11 review

QWIC TMN7.2 HS11 review

Deze review over de QWIC TMN7.2 HS11 is geschreven door Karin Toonen-Dekkers. Zij is een tevreden klant van Mobiliteitsbedrijf Brandon Zevenaar. In deze review vertelt zij alles over haar belevingen met deze e-bike van QWIC.

De QWIC TMN7.2 HS11

Begin juli 2016 heb ik mijn elektrische fiets, een QWIC Trend TMN7.2 HS11, gekocht bij Peugeot garage Brandon in Zevenaar.

In eerste instantie dacht ik: raar, wie koopt er nu een fiets bij een autodealer in plaats van bij een fietsenzaak. Maar ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Bij het afhalen van de fiets kreeg ik een bloemetje en voor bijvoorbeeld een afspraak maken voor een beurt, heb ik echt het gevoel dezelfde goede service te krijgen als iemand die daar een auto heeft gekocht. Echt geweldig!

QWIC MN7.2 HS11

Het gebruik van de QWIC TMN7.2 HS11

Ik gebruik deze fiets om door weer en wind van Zevenaar naar mijn werk in Arnhem te gaan. Inmiddels staat er ruim 3900 km op de teller. En dit geheel zonder mankementen en sores. Met gemak kan ik twee keer op en neer naar Arnhem met een snelheid van rond de 29 km per uur. Wanneer ik het iets rustiger aan doe haal ik ook gemakkelijk 3 keer. Buiten het feit dat het een mooie sportieve fiets is, is het ook een erg comfortabele en stevige fiets. Hij zit lekker, hij stuurt lekker en met de snelheid er goed in laat ik menig e-biker en soms o snorfietser ver achter mij. Ik ben in eerste instantie bij deze fiets uitgekomen omdat deze aantrekkelijk geprijsd is en ook als beste in zijn klasse uit de fietstest 2016 is gekomen. Dat laatste kan ik echt beamen, het is een heerlijke fiets die ik iedereen kan aanraden.

QWIC MN7.2 HS11

Ik denk dat wanneer Anita Witzier op deze fiets fietst zij, net als ik, ook tot de conclusie moet komen:

De beste e-bike is een QWIC!

By | 2017-06-21T07:55:06+00:00 juni 21st, 2017|Elektrische fietsen|0 Comments