//Peugeot Red Dot Gala

Twee Red Dot Product Design Awards 2017 voor Peugeot

Red Dot Gala

Red Dot Gala

Het Red Dot Gala vond dit jaar op 3 juli plaats in Essen (Duitsland). PEUGEOT won twee awards voor zijn innovaties, waaronder één voor het exterieur- en interieurdesign van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV. Ook de in samenwerking met Micro ontwikkelde elektrische step e-Kick, een nieuwe oplossing voor de mobiliteitsproblemen in de stad, viel in de prijzen. De Red Dot Product Design Awards zijn een benchmark in de wereld van design. Een 39 deskundigen tellende jury kiest de winnaars uit.

De nieuwe PEUGEOT 3008 en de elektrische step e-Kick, die in de bagageruimte van de nieuwe SUV kan worden opgeladen, zijn een winnende combinatie gebleken. De jury was onder de indruk van de innovatieve aspecten, het ergonomische design en de kwaliteit van de afwerking van deze voertuigen.

Zowel het exterieur- als het interieurdesign van de nieuwe SUV PEUGEOT 3008 werden geprezen. De hypermoderne PEUGEOT i-Cockpit® geeft het rijden een geheel nieuwe dimensie. Het compacte stuurwiel, het te personaliseren head-up instrumentenpaneel en het touchscreen met de intuïtief te bedienen “pianotoetsen” dragen bij aan een unieke rijervaring. Sinds de introductie in Europa hebben al meer dan 150.000 klanten de nieuwe PEUGEOT 3008 besteld. De meesten (83%) kozen voor de Allure-, GT Line- of GT-uitvoering.

Met de elektrische step e-Kick kan de gebruiker, na zijn auto geparkeerd te hebben, de laatste kilometers naar zijn eindbestemming in de stad afleggen. Het innovatieve stuur dat in een mum van tijd kan worden ingeklapt maakt “multimodaal” vervoer bereikbaar. De e-Kick is in november 2016 in Europa gelanceerd. Voor 899 euro (incl. btw) is deze elektrische step te verkrijgen bij PEUGEOT-dealers, bepaalde Micro-dealers en de webshops van PEUGEOT Lifestyle en Micro.

De Peugeot 3008 is te koop bij Mobiliteitsbedrijf Brandon. Wilt u meer weten ga dan nu naar de pagina van de Peugeot 3008.

De Peugeot 3008
By | 2017-07-11T07:56:44+00:00 juli 11th, 2017|Peugeot|0 Comments