//Lease uw brommobiel
Lease uw brommobiel 2017-07-22T14:15:13+00:00

Lease uw brommobiel

De 5 belangrijkste voordelen van Financial lease:

De auto is uw eigendom:
In tegenstelling tot operational lease waarbij de leasemaatschappij de juridisch eigenaar is van de leaseauto, is bij Financial lease de leaserijder economisch eigenaar.

Investerings- en renteaftrek:
In Nederland is het toegestaan het totale bedrag aan rente dat betaald wordt, op basis van een Financial lease overeenkomst, van de winst af te trekken. Dit is de rente aftrek Financial lease. De investeringsaftrek is een bedrag dat u kunt aftrekken van de winst als u hebt geïnvesteerd in bedrijfsmiddelen. Dor de investeringsaftrek wordt uw winst lager en betaalt u dus minder belasting.

BTW over de aanschaftijd kan direct terug gevordert worden:
In de wetgeving over BTW wordt Financial lease gezien als een levering. Het bedrag aan BTW kan in één keer worden teruggevorderd.

Investeren zonder liquiditeitsverlies:
Een onderneming beschikt direct over de leaseauto, maar betaald een afgesproken aantal vaste termijnbedragen. Doordat u bij Financial lease geen gebruik hoeft te maken van uw eigen financiële middelen behoudt u uw liquiditeit. U heeft dus als ondernemer alle ruimte om te ondernemen!

Vaste leasetermijnen:
U least tegen vaste maandlasten voor een afgesproken periode. Hierdoor weet u van te voren precies welke kosten u kunt verwachten.

Bekijk hier het assortiment
Vraag een offerte aan
Brommobiel leasen