Vervangend vervoer 2017-07-22T14:17:09+00:00

Vervangend vervoer tijdens uw afspraak

Mobiliteitsbedrijf Brandon biedt vier vervoersmogelijkheden aan voor als u uw voertuig even moet missen. Wanneer uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Mobiliteitsbedrijf Brandon u graag mobiel. Wij bieden u daarom een unieke mobiliteitsservice die perfect aansluit op uw wensen. U kunt kiezen uit vier vervoersmogelijkheden.

Om zeker te weten dat het door u gevraagde vervangend vervoer van onze mobiliteitsservice ook beschikbaar is, raden we u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u een afspraak voor uw voertuig maakt.

Personenauto

Aixam

Wij bieden u graag vervangend vervoer, reserveer dit tijdig, zodat u zeker weet dat u vervangend vervoer kunt krijgen. Wij bieden vervangend vervoer vanaf € 10,- per dag.

(Elektrische) fiets

De fietsservice beidt u een moderne fiets voorzien van verlichting, bagagedrager en een deugdelijk slot. Deze service wordt gratis aan u ter beschikking gesteld. Wij beschikken over twee dames- en twee herenfietsen en twee elektrische fietsen.

QWIC PMN360

Haal- en brengservice

De pendelservice brengt u ’s ochtends, op een vooraf afgesproken tijdstip, gratis naar uw bestemming. Wij verzorgen dit voor de plaatsen in een straal van ongeveer 10 kilometer om Zevenaar heen.

Locatieservice

De locatieservice werkt als volgt: uw auto wordt op een vooraf afgesproken tijdstip en locatie opgehaald door één van onze medewerkers. Na afloop van het onderhoud wordt de auto daar ook weer afgeleverd. Is dit binnen een straal van 10 kilometer, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Is het verder weg? Dan maken we daar een speciale afspraak over. Soms komt het bijvoorbeeld goed uit dat één van onze medewerkers bij u in de buurt woont. Ook dan berekenen we voor deze service niets extra’s.