//Ebike Experience – 11 en 12 februari 2017

Ebike Experience – 11 en 12 februari 2017

In de Jaarbeurs in Utrecht

Ga je voor een e-mountainbike, een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Dan ben je bij E-bike Xperience aan het juiste adres.

Voor alle type e-bikes is er een speciaal indoor testparcoursaangelegd. Zo kan jij je fiets testen onder alle omstandigheden! Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt worden.

Let op: Om de e-bikes te kunnen testen heb je een testparcoursvoucher nodig. Voorkom dat je op het event lang moet wachten en print ‘m nu alvast uit!

Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius. En vergeet het aanbod aan accessoires, leasing en verzekering niet. Eén ding is zeker, na een bezoek aan dit event staat niks de aanschaf voor een e-bike je meer in de weg!

Een ticket voor de E-bike Xperience geeft ook gratis toegang tot Fiets en Wandelbeurs, dat gelijktijdig plaatsvindt in Jaarbeurs. Dit event is het meest complete event van Europa voor fietsers en wandelaars.

By | 2017-06-07T08:59:38+00:00 januari 19th, 2017|Elektrische fietsen|0 Comments