QWIC E-bikes 2017-06-07T08:59:26+00:00

QWIC e-bikes

QWIC ontwikkelt sinds 2006 innovatieve elektrische fietsen die niet alleen duurzaam, maar ook leuk zijn om te hebben én om op te rijden. Zij zien dit als een modern ambacht waarmee zij u kunnen inspireren. Elk jaar worden zij uitgedaagd om hun elektrische fietsen naar een nog hoger niveau te tillen door de vele prijzen, consumentenreviews en feedback die zij ontvangen. Zij hopen de automobilist te verleiden vaker de fiets te pakken door de verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en het stijlvolle uiterlijk.

Zij hebben het assortiment elektrische fietsen in 4 verschillende segmenten ingedeeld: Performance Series, Premium Series, Trend Series en de Compact Series.

Performance Series – Best we can build

Deze serie elektrische fietsen kenmerkt zich door de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen deze serie is er de keuze voor een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor.

Deze serie is zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Dagelijks comfortabel op de fiets naar het werk.

[product id=”” sku=”0002″]

[product id=”” sku=”0005″]

[product id=”” sku=”0006″]

[product id=”” sku=”0004″]

[product id=”” sku=”0007″]

Premium Series – E-bike as urban solution

De Premium Serie elektrische fietsen is er voor de echte fietsliefhebber. Alle fietsen hebben een moderne en stoere uitstraling, gecombineerd met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten zijn dit de meest ideale e-bikes in deze prijsklasse.
Alle fietsen in deze serie hebben een voorwielmotor.

De Premium Serie elektrische fietsen zijn de beste keuze in vlak of licht glooiend landschap en de randstedelijke omgeving.

[product id=”” sku=”0011″]

[product id=”” sku=”0013″]

[product id=”” sku=”0010″]

[product id=”” sku=”0017″]

[product id=”” sku=”0012″]

[product id=”” sku=”0003″]

Trend Series – Value for money

De prijswinnende Trend Serie biedt een all-round segment elektrische fietsen met diverse aandrijvingen. Alle fietsen in deze serie zijn bijzonder stil, ondanks de krachtige 36V motor. Er kan gekozen worden voor een voor-, midden- of achtermotor.
Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten en een accukeuze tot 130 km is dit een ideale fiets voor lange toertochten of juist (rand) stedelijk gebruik.

[product id=”” sku=”0001″]

[product id=”” sku=”0008″]

[product id=”” sku=”0016″]

[product id=”” sku=”0009″]

Compact Series – Compact and comfortable

De Compact Serie levert een elektrische vouwfiets. Ideaal voor gebruik in de drukke binnenstad of juist als vervoersmiddel bij de boot of camper. Er is een accukeuze mogelijkheid tot 500 Wh.

De e-bike biedt een uitzonderlijk comfort dankzi jde dubbelgeveerde voorvork, Shimano Nexus 7 naafversnellingen en een digitaal display met maar liefst 8 versnellingen.

[product id=”” sku=”0014″]