///Nieuwe Peugeot 5008 SUV GT-line
Nieuwe Peugeot 5008 SUV GT-line 2017-08-18T09:01:40+00:00

Nieuwe Peugeot 5008 SUV GT-line

Verkrijgbaar vanaf € 37.660,-

Brochure aanvragen
Proefrit maken
Offerte aanvragen

3 redenen om te kiezen voor de nieuwe Peugeot 5008 GT-line

Een SUV met een nieuwe dimensie

Ultieme aantrekkingskracht

Welkom in een nieuw tijdperk van krachtig en geraffineerd design, het tijdperk van de 5008GT. Een grote SUV met het onvervalste karakter van een GT-line. De door full led-koplampen geflankeerde grille met facetten, het standaard in Black Diamond uitgevoerde dak en de brede wielkasten die het krachtige en gestrekte silhouet accentueren, laten er geen twijfel over bestaan: de nieuwe Peugeot 5008 GT gaat aan niemand onopgemerkt voorbij.

GT-line prestaties

Met de efficiënte Puretech- of BlueHDi-motoren en de automatische transmissie EAT6 en het aanzienlijk lagere gewicht van het onderstel, de  carrosserie en de uitrusting opent Peugeot de weg naar een nieuw tijdperk van efficiëntere SUV’s.

Unieke sensaties

Verbonden met de toekomst

Beleef de toekomst in de nieuwe hightech Peugeot i-Cockpit. Ontdek de nieuwe en sensationele manier van intuïtief rijden met het te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, het capacitieve 8 inch touchscreen, het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbediening.

Groots op zijn eigen manier

Het exclusieve, met nappaleder beklede interieur biedt comfortabel plaats aan uw passagiers dankzij de drie individuele stoelen op de tweede zitrij en de twee wegklapbare en uitneembare stoelen op de derde zitrij. U kunt de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje geven dankzij de Peugeot i-Cockpit Amplify en het Focal hifisysteem.

Veelzijdigheid die verder gaat

Veelzijdig en avontuurlijk

U kunt uw SUV indelen zoals u wilt en profiteren van het enorme volume in de bagageruimte.

Een krachtig design

De nieuwe Peugeot 5008 GT-line is geraffineerd tot in de kleinste details. Dit blijkt onder meer uit zijn mat gepolijste en in twee kleuren uitgevoerde 18 inch lichtmetalen velgen, zijn verchroomde dubbele uitlaatpijp, zijn led-achterlichten met drie klauwen en zijn in Noir Perla Nera uitgevoerde buitenspiegels die als u instapt de beroemde Peugeot-leeuw op de grond projecteren.

Robin Brandon

Tel: 0316-331155
E-mail: r.brandon@brandon.nl

Marcel Mounoury

Tel: 0316-331155
E-mail: m.mounoury@brandon.nl

Plan een proefrit in
Neem contact met ons op