APK Keuring 2017-07-22T13:57:48+00:00

Een APK keuring is bij Brandon altijd € 19,95*

*Uitgezonderd campers en bijzondere auto’s (bijvoorbeeld sportwagens, sommige oldtimers, etc.)

Plan hier uw afspraak

De APK keuring is wettelijk verplicht. De beste plaats om uw Peugeot te laten keuren is vanzelfsprekend bij een Peugeot Servicepunt. Hiervoor zijn een aantal redenen. Ten eerste kost een APK keuring bij een Peugeot Servicepunt slechts € 19,95, inclusief de viergas- of roetmeting en afmeldkosten. Én u krijgt van ons een herinnering wanneer uw auto toe is aan de APK.

Daarnaast is de APK keuring ook inclusief het Peugeot vakmanschap. Dat is belangrijk, want de afgelopen jaren is de autotechniek een stuk gecompliceerder geworden. Peugeot leidt monteurs op en heeft speciale testapparatuur voor o.a. motormanagement en uitlaatemissies. Alleen zo houdt u uw auto in de beste conditie.

Apk keuring

Waarom uw APK keuring uit laten voeren bij Brandon?

 • RDW erkende keuring voor slechts € 19,95 all in!
 • Uitgevoerd door een vakkundig servicepunt
 • Inclusief viergas- of roetmeting
 • Inclusief afmeldkosten
 • Knowhow techniek van Peugeot

APK gratis met de MyPeugeot Card

Als u in het bezit bent van een MyPeugeot Card is de APK-controle bij uw Peugeot Servicepunt gratis. Daarnaast geeft de MyPeugeot Card ook recht op gratis pechhulp. Klik hier voor nog meer voordelen en het aanvragen van de MyPeugeot Card

MyPeugeot Card

APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle maar geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren we om uw APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Uw Peugeot wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen in uw Peugeot. Wel zo’n veilig gevoel voor een jaar zorgeloos rijden.

Uw Peugeot Servicepunt kan voor u uitvoeren:

 • APK-beurt
  (APK, olie verversen en vervangen oliefilter) € 99,-
 • APK-plusbeurt
  (APK, olie verversen, vervangen oliefilter en reinigen achterremmen) € 149,-