//QWIC brochure 2017

QWIC brochure 2017

Bekijk nu het hele assortiment e-bikes van QWIC in de nieuwe brochure. De papieren brochure is verkrijgbaar bij ons in de showroom, maar u kunt deze ook aanvragen. Hieronder kunt u de brochure alvast digitaal doorbladeren.

U vindt meer informatie over de collectie elektrische fietsen. Zo bestaat de keuze uit een stoere elektrische fiets voor woon-werkverkeer of juist een sportieve e-bike voor recreatief gebruik.

Met de vernieuwde accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en een stijlvol uiterlijk wordt de automobilist verleid vaker de elektrische fiets te pakken. QWIC elektrische fietsen zijn meermalen als beste getest. Zo beschikken QWIC elektrische fietsen over verschillende drivetrains. Efficiënte achtermotoren, krachtige middenmotoren of voormotoren met ultieme vrijloop. Lees de gehele brochure of vraag direct een papieren brochure aan. Wij zullen deze dan met de post naar u versturen.

Bij elk model elektrische fiets is er een keuzemogelijkheid voor de accucapaciteit. Welke keuze u ook maakt, alle accu’s zijn uitgerust met li-ion accucellen. Dankzij het state-of-the-art Battery Management System zijn de accu’s beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Dit maakt hen de meest betrouwbare accu’s op de markt beschikbaar. Naast de accukeuze speelt ook de keuze van de motor een grote rol. De collectie QWIC elektrische fietsen is onderverdeeld in 4 segmenten: Performance, Premium, Trend en Compact.

Terug naar het overzicht QWIC elektrische fietsen

Brochure aanvragen

Vraag hier uw brochure aan
By | 2017-06-07T08:59:38+00:00 februari 7th, 2017|Elektrische fietsen|0 Comments